KATSOMASI RESEPTIT
Avokadodippi ja Srirachamajoneesi

Resepti: Keittiössä, kotona ja puutarhassa

Avokadodippi ja Sri­rac­ha­ma­jo­nee­si

Resepti: Keittiössä, kotona ja puutarhassa

Avokadodippi ja Sri­rac­ha­ma­jo­nee­si

Maistuvat dipit vaikka kananugeteille

ARVIOI

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 30 min

30 min
{
AKTIIVINEN
15 min
PASSIIVINEN
15 min
  • Avokadodippi:

    Puolita avokadot, poista kivet ja kuoret. Kuutioi avokadot ja laita korkeareunaiseen kulhoon. Ripottele päälle limen mehu. Lisää kulhoon turkkilainenjogurtti, valkosipuli, chilitahna ja suola. Soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi. Sekoita joukkoon hienonnettu korianteri. Anna maustua jääkaapissa vähintään 15 min. Tarkista maku ja lisää mausteita tarvittaessa.

    Srirachamajoneesi:

    Sekoita majoneesi, haluamasi määrä sriracha -kastiketta, limen mehu, hienonnettu valkosipuli ja suola hyvin keskenään. Anna maustua jääkaapissa vähintään 15 min. Tarkista maku ja lisää mausteita tarvittaessa.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    423 kcal
  • hiilihydraattia
    0.9 g
  • rasvaa
    46.5 g
  • proteiinia
    1.9 g
  • kuitua
    3.7 g
  • suolaa
    0.4 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Avainsanat:

avokado, sriracha, kastike, dippi


    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta