KATSOMASI RESEPTIT
Aurinkoinen juustokakku

Resepti: Avotakka 04/2009

Aurinkoinen juustokakku

Resepti: Avotakka 04/2009

Aurinkoinen juustokakku

Ihana aurinkoinen juustokakku on yksi Maku.fi:n ikisuosikeista! Hurmaa vieraat tällä tällä raikkaan herkullisella juustokakulla.

ARVIOI
4.2

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 2 t 35 min

2 t 35 min
{
AKTIIVINEN
35 min
PASSIIVINEN
2 t
  • Valmista ihana juustokakku näin:

    Hienonna juustokakun pohjan keksit monitoimikoneessa. Sekoita joukkoon sulatettu rasva ja inkivääri.

    Leikkaa leivinpaperista irtopohjavuoan ( Ø 24 cm) kokoinen pala ja pane se vuoan pohjalle. Painele pohjataikina leivinpaperin päälle.

    Upota liivatelehdet likoamaan kylmään veteen.

    Vaahdota kerma ja lisää joukkoon notkistettu tuorejuusto sekä sokerit.

    Purista liivatteista vesi. Liuota lehdet kuumennettuun mehuun. Kaada jäähtynyt liivateseos ohuena nauhana juustomassaan ja sekoita tasaiseksi.

    Levitä täyte pohjan päälle vuokaan. Anna hyytyä jääkaapissa muutamia tunteja tai yön yli.

    Pehmitä liivatelehtiä 5 minuuttia kylmässä vedessä. Purista liivateista vesi pois ja liuota lehdet kuumennettuun mehuun. Yhdistä hedelmäsoseeseen. Kaada hieman jäähtynyt seos juustomassan pinnalle. Anna hyytyä tunnin ajan jääkaapissa.

    Irrota juustokakku varovasti vuoasta ja siirrä tarjoilulautaselle. Koristele juustokakku ananaskirsikoilla tai halutessasi syötävillä kukilla.

VINKKI

Voit vaihdella kiilteen väriä makusi mukaan käyttämällä esim. vadelmaa.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    364 kcal
  • hiilihydraattia
    29 g
  • rasvaa
    25.4 g
  • proteiinia
    4.1 g
  • kuitua
    0.9 g
  • suolaa
    0.9 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Avainsanat:

Leivonta, Juustokakku


Laatinut:

Kuva:

Tommy Selin

Kommentit (31)

86% Tekisi uudestaan
  • Onnistuin62
  • Helppo50
  • Hurmasin vieraat47
  • Opin uutta24
  • Ei maistunut13
  • Kaikki meni36
JÄRJESTÄ:
Uusimmat
Vanhimmat
  • 04.08.2015

    Vierailija

    TAATTU PÖYDÄN KORISTUS, JA MAKU ELÄMYS... KOKEILE.

    • Onnistuin
    • Helppo
    • Hurmasin vieraat
    • Kaikki meni
    • 13.06.2015

      Vierailija

      Tein kakun, mutta perinteisellä digestivepohjalla. Mietin vain, että tuleeko tuolla ohjeessa olevalla pohjasta liian kova, koska rasvaa on jonkin verran. Muuten ohje oli varsin hyvä, laitoin kermaa 6 dl ja käytin valmista sitruunamehua -> maku ja koostumus TÄYDELLINEN! :)

      • Onnistuin
    • 09.06.2015

      Vierailija

      Nam!

      • Opin uutta
      • Hurmasin vieraat
      • Helppo
      • Onnistuin
      • 30.04.2015

        Vierailija

        Simppeli resepti! Ensimmäistä kertaa tein elämässäni juustokakkua ja vieraat tykkäs todella!

        • Onnistuin
        • Helppo
        • Hurmasin vieraat
        • Opin uutta
        • Kaikki meni
        Lisää kommentteja (27)

        Kommentoi

        Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

        Lisää aiheesta: Leivonta

        Lisää suosikiksi

        Tulosta