Aura-macaronleivokset
GL

Resepti: Maku 05/2011

Aura-maca­ron­lei­vok­set

Resepti: Maku 05/2011

Aura-maca­ron­lei­vok­set

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

35 annosta

Raparperihilloke

Macaronit

Homejuustotäyte

Tee näin 1 vrk 1 t

1 vrk 1 t
{
AKTIIVINEN
1 t
PASSIIVINEN
1 vrk
  • Valmista hilloke mieluiten edellisenä päivänä, jotta se ehtii kiinteytyä. Huuhdo raparperit ja paloittele ne. Kiehauta vesi, lisää raparperit ja hillosokeri kattilaan. Kuumenna, kunnes sokeri liukenee ja seos alkaa kuplia. Keitä hiljalleen noin 10 minuuttia. Vatkaa valkuaiset, joihin on lisätty ripaus suolaa, pehmeäksi vaahdoksi. Lisää joukkoon tomusokeri pienissä erissä edelleen vatkaten, kunnes vaahto on kovaa. Sekoita joukkoon mantelijauhe, vanilliinisokeri ja elintarvikeväri. Ole karamellivärin kanssa varovainen! Pursota taikinasta leivinpaperilla vuoratulle pellille pyöreitä nappeja (Ø 3 cm, noin 70 kpl). Anna levätä 30 minuuttia. Paista macaronit uunin keskiosassa 170 asteessa 10 minuuttia. Anna jäähtyä vähintään tunti, jotta irrottaminen on helpompaa. Valmista homejuustotäyte. Mittaa huoneenlämpöiset täytteen ainekset kulhoon ja sekoita. Tomusokeria voit lisätä tai vähentää makusi mukaan. Täytä macaron-leivokset. Levitä pohjista puolille raparperihilloketta ja toisille Aura-homejuustotäytettä, molempia kukkurainen teelusikallinen. Paina täytepinnat yhteen. Aura-macaronleivokset ovat sopivia pikkuherkkuja esimerkiksi pikkujouluihin.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
4.2
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    125 kcal
  • hiilihydraattia
    16.2 g
  • rasvaa
    5.4 g
  • proteiinia
    2.5 g
  • kuitua
    0.5 g
  • suolaa
    0.2 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Avainsanat:

gluteeniton


Laatinut:

Kuva:

Timo Villanen

    Kommentoi

    Lisää suosikiksi

    Tulosta