Arkiset uunisilakat
GL

Resepti: Maku 01/2005

Arkiset uunisilakat

Resepti: Maku 01/2005

Arkiset uunisilakat

Lisää suosikiksi

Tulosta

Tee näin 40 min

40 min
{
AKTIIVINEN
20 min
PASSIIVINEN
20 min
  • Lado silakkafileet nahkapuoli alaspäin leikkuulaudalle. Mausta rakuunalla, valkosipulisuolalla ja mustapippurilla.

    Voitele uunikestävä vuoka öljyllä tai margariinilla. Taita fileet takaisin kalanmuotoon ja lado vuokaan vieriviereen. Suikaloi pekoni ja ripottele suikaleet kalafileiden päälle.

    Halkaise pestyt paprikat, poista siemenet ja kuutioi puolikkaat. Ripottele paprikakuutiot vuokaan päällimmäiseksi. Paista uunisilakoita 200 asteisessa uunissa 15–20 minuuttia, kunnes pekoni on saanut kauniin värin.

    Tarjoa arkisten uunisilakoiden kanssa keitettyjä perunoita, salaattia ja tummaa leipää.

JUTTU JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    326 kcal
  • hiilihydraattia
    3.9 g
  • rasvaa
    25 g
  • proteiinia
    21.9 g
  • kuitua
    1.7 g
  • suolaa
    2.9 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta

    Kommentoi

    Lisää suosikiksi

    Tulosta