Arkiset uunisilakat
GL

Resepti: Maku 01/2005

Ar­ki­set uu­ni­si­la­kat

Resepti: Maku 01/2005

Ar­ki­set uu­ni­si­la­kat

Lisää suosikiksi

Tulosta

Tee näin

40 min
{
AKTIIVINEN
20 min
PASSIIVINEN
20 min
  • Lado silakkafileet nahkapuoli alaspäin leikkuulaudalle. Mausta rakuunalla, valkosipulisuolalla ja mustapippurilla.

    Voitele uunikestävä vuoka öljyllä tai margariinilla. Taita fileet takaisin kalanmuotoon ja lado vuokaan vieriviereen. Suikaloi pekoni ja ripottele suikaleet kalafileiden päälle.

    Halkaise pestyt paprikat, poista siemenet ja kuutioi puolikkaat. Ripottele paprikakuutiot vuokaan päällimmäiseksi. Paista uunisilakoita 200 asteisessa uunissa 15–20 minuuttia, kunnes pekoni on saanut kauniin värin.

    Tarjoa arkisten uunisilakoiden kanssa keitettyjä perunoita, salaattia ja tummaa leipää.

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    326 kcal
  • hiilihydraattia
    3.9 g
  • rasvaa
    25 g
  • proteiinia
    21.9 g
  • kuitua
    1.7 g
  • suolaa
    2.9 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta

Avainsanat:

helppo ja nopea


Laatinut:

Kuva:

Uzi Varon

Kommentit (0)

    Kommentoi

    Esikatselu

    Lisää suosikiksi

    Tulosta