Aprikoosi-vadelmatortut

Resepti: Maku 06/2011

Apri­koo­si-va­del­ma­tor­tut

Resepti: Maku 06/2011

Apri­koo­si-va­del­ma­tor­tut

Lisää suosikiksi

Tulosta

Ainekset

10 annosta

Voiteluun

Tee näin

1 t 15 min
{
AKTIIVINEN
30 min
PASSIIVINEN
45 min
  • Sulata taikinalevyt pakkauksen ohjeen mukaan. Sekoita marmeladit keskenään. Kauli taikinalevyjä vähän isommiksi ja leikkaa jokainen levy kahdeksi neliöksi. Nosta neliöt viinerivuokiin. Pane jokaisen neliön keskelle lusikallinen marmeladiseosta. Taita neliöiden kulmat keskelle ja paina tiukasti kiinni. Voitele aprikoosi-vadelmatortut munalla. Paista 225-asteisen uunin keskitasolla noin 15 minuuttia. Viimeistele jäähtyneet aprikoosi-vadelmatähdet tomusokeriripauksella.

VINKKI

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    279 kcal
  • hiilihydraattia
    21.5 g
  • rasvaa
    20 g
  • proteiinia
    3.4 g
  • kuitua
    0.9 g
  • suolaa
    0.4 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta

Laatinut:

Kuva:

Timo Villanen

Kommentit (0)

    Kommentoi

    Esikatselu

    Lisää suosikiksi

    Tulosta