KATSOMASI RESEPTIT
Apposet – keitetyt herneenpalot
GL
MU

Resepti: Maku 04/2015

Apposet – keitetyt herneenpalot

Resepti: Maku 04/2015

Apposet – keitetyt herneenpalot

Keitetyt herneenpalot eli apposet ovat nopea ja helppo pikkusuolainen herkutteluhetkiin! Lämpimät herkkuherneet tarjotaan perinteisesti voisulan kanssa.

ARVIOI
3.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

4 annosta

Tarjoiluun

Tee näin 20 min

20 min
  • Huuhtele herneenpalot ja nosta ne kiehuvaan, suolalla maustettuun veteen.

    Keitä noin 15 minuuttia, kunnes palot ovat pehmenneet.

    Valuta vesi pois ja tarjoa palot voisulan kanssa.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    38 kcal
  • hiilihydraattia
    0 g
  • rasvaa
    4.2 g
  • proteiinia
    0.1 g
  • kuitua
    0 g
  • suolaa
    1.9 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Kommentit (1)

50% Tekisi uudestaan
  • Onnistuin1
  • Helppo1
JÄRJESTÄ:
Uusimmat
Vanhimmat

Kommentoi

Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

Lisää suosikiksi

Tulosta