KATSOMASI RESEPTIT
Appelsiinivoi
GL
MU

Resepti: Maku 02/2017

Appelsiinivoi

Resepti: Maku 02/2017

Appelsiinivoi

Appelsiinivoi sopii täydellisesti maltaiselle limpulle, saaristolaisleivälle ja skonsseille.

ARVIOI

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 15 min

15 min
  • Anna voin pehmetä huoneenlämmössä. Vatkaa se sähkövatkaimella kuohkeaksi.

    Lisää voihin appelsiininkuoriraaste. Mausta yrtillä ja suolalla.

    Tarjoa saman tien tai siirrä kannellisessa rasiassa jääkaappiin odottamaan.

    Tarjoa pehmenneenä, jolloin maku korostuu ja voi levittyy paremmin.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    709 kcal
  • hiilihydraattia
    0.4 g
  • rasvaa
    79.4 g
  • proteiinia
    1.2 g
  • kuitua
    0 g
  • suolaa
    2.5 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta