Appelsiiniriisi ja broilerinkoivet
MU
MA
GL

Resepti: Maku 03/2006

Ap­pel­sii­ni­rii­si ja broi­le­rin­koi­vet

Resepti: Maku 03/2006

Ap­pel­sii­ni­rii­si ja broi­le­rin­koi­vet

Lisää suosikiksi

Tulosta

Tee näin

1 t 10 min
{
AKTIIVINEN
10 min
PASSIIVINEN
1 t
  • Mittaa laakeaan uunivuokaan riisi, appelsiinimehu, kanaliemi, kurkuma, raastettu inkivääri, hienonnetut valkosipulinkynnet, yrttiseos ja suolapähkinät.

    Nosta broilerin koipireisipalat vuokaan raaka-aineiden päälle. Pane vuoka 175-asteiseen uuniin. Kypsennä noin 40 minuuttia. Nosta vuoka uunista ja levitä koipireisien päälle appelsiinimarmeladia. Jatka kypsentämistä 20 minuuttia. Nauti appelsiiniriisi ja broilerinkoivet maukkaana lounaana.

    •Nesteen määrä tuntuu aluksi suurelta, mutta se imeytyy riisiin kypsennyksen aikana ja riisistä, samoin kuin broilerista tulee mehevää.

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    1416 kcal
  • hiilihydraattia
    105.5 g
  • rasvaa
    77.2 g
  • proteiinia
    74.2 g
  • kuitua
    5.2 g
  • suolaa
    4.3 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta

Kommentit (0)

    Kommentoi

    Esikatselu

    Lisää suosikiksi

    Tulosta