KATSOMASI RESEPTIT
Appelsiininen karpalohilloke

Resepti: Fanni & Kaneli

Appelsiininen karpalohilloke

Ainekset

6 annosta

Tee näin

  • Laita kattilaan karpalot (tuoreet tai pakaste), vesi ja sokeri. Kuumenna kiehuvaksi.

    Pese appelsiini ja raasta kuoresta ohuita suikaleita. Käytä noin 1/2 appelsiini kuori. Lisää kuoriraaste kattilaan. 

    Anna hillokkeen porista hiljalleen 25 minuuttia. Sekoita joukkoon kokonaisen appelsiinin mehu. Anna jäähtyä.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    98 kcal
  • hiilihydraattia
    21.9 g
  • rasvaa
    0.5 g
  • proteiinia
    0.3 g
  • kuitua
    2.3 g
  • suolaa
    1.9 mg
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Kommentit (2)

0% Tekisi uudestaan
    JÄRJESTÄ:
    Uusimmat
    Vanhimmat

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta