KATSOMASI RESEPTIT
Appelsiinimarmeladi
GL
MA
MU

Resepti: Maku 01/2017

Ap­pel­sii­ni­mar­me­la­di

Resepti: Maku 01/2017

Ap­pel­sii­ni­mar­me­la­di

Itse tehty appelsiinimarmeladi on ihan eri tavaraa kuin kaupan purnukat. Makeankirpeä appelsiinimarmeladi on ihanaa paahtoleivällä.

ARVIOI

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 35 min

35 min
{
AKTIIVINEN
20 min
PASSIIVINEN
15 min
  • Ohjeella valmistat 1/2 litraa appelsiinimarmeladia.

    Pese appelsiinit huolellisesti lämpimällä vedellä.

    Raasta kahden appelsiinin kuoret.

    Kuori hedelmät veitsellä hedelmälihaa myötäillen niin, ettei valkoista osaa tule mukaan.

    Leikkaa appelsiinit ohuiksi viipaleiksi ja poista siemenet. Jos haluat marmeladista hienoa, voit soseuttaa appelsiinit sauvasekoittimella karkeaksi soseeksi.

    Pane hedelmät ja kuoriraaste kattilaan ja lisää sokeri.

    Keitä marmeladia ilman kantta noin 15 minuuttia.

    Tee marmeladikoe ja ota lautaselle lusikallinen marmeladia ja jäähdytä sen nopeasti jääkaapissa. Jos marmeladi on kiehunut tarpeeksi kauan, jäähtyneeseen marmeladiin lusikalla vedetty vako ei umpeudu.

    Purkita appelsiinimarmeladi puhtaisiin, kuumiin purkkeihin ja sulje ne välittömästi. Marmeladi säilyy avattuna jääkaapissa noin kuukauden.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

kappale
100 g
  • energiaa
    406 kcal
  • hiilihydraattia
    99.9 g
  • rasvaa
    0 g
  • proteiinia
    0 g
  • kuitua
    0 g
  • suolaa
    0.3 mg
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää aiheesta: Säilöntä

    Lisää suosikiksi

    Tulosta