Appelsiinibroileri
GL
MU

Resepti: Maku 02/2006

Ap­pel­sii­ni­broi­le­ri

Resepti: Maku 02/2006

Ap­pel­sii­ni­broi­le­ri

Hedelmäinen appelsiinibroileri ilahduttaa maullaan ja värillään. Maista mehevää appelsiinibroileria riisin kanssa!

ARVIOI
4.3

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 20 min

20 min
  • Kuivaa broilerinrintafileet talouspaperilla. Kuumenna öljy pannussa ja nosta fileet paistumaan. Ruskista molemmin puolin.

    Kaada pannulle appelsiineista puristettu mehu, (chilikastike) ja ruokakermavalmiste. Kuumenna kiehuvaksi ja lisää liemikuutio. Tarkista maku ja mausta makusi mukaan suolalla, hunajalla tai sokerilla ja pippurilla.

    Lisää kastikesuuruste ja anna kiehua hiljalleen noin 10 minuuttia.

    Lisää broilerin päälle kalvottomiksi leikatut appelsiiniviipaleet, kuumenna.

    Tarjoa appelsiinibroileri keitetyn riisin ja salaatin kanssa.

    •Pane riisi kiehumaan ensin, niin se on valmista samaan aikaan kuin kastike. Jos käytät tummaa riisiä, se vaatii hieman pidemmän kypsymisajan eli 35–40 minuuttia. Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan. Mausta riisi halutessasi tuoreella persiljalla tai sitruunamelissalla.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
4.3
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    421 kcal
  • hiilihydraattia
    22.8 g
  • rasvaa
    19.7 g
  • proteiinia
    37 g
  • kuitua
    4.1 g
  • suolaa
    2.3 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Kommentit (1)

100% Tekisi uudestaan
  • Onnistuin1
  • Kaikki meni1
JÄRJESTÄ:
Uusimmat
Vanhimmat

Kommentoi

Lisää suosikiksi

Tulosta