KATSOMASI RESEPTIT
Appelsiini-pähkinä-uunilohi
GL

Resepti: Maku 01/2017

Appelsiini-pähkinä-uunilohi

Resepti: Maku 01/2017

Appelsiini-pähkinä-uunilohi

Herkullinen uunilohi saa appelsiinista makua ja mehevyyttä ja pekaanipähkinöistä hyvää purutuntumaa. Kokkaa sinäkin uunilohi vaihteeksi näin!

ARVIOI
5.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 30 min

30 min
{
AKTIIVINEN
10 min
PASSIIVINEN
20 min
  • Tee uunilohi näin:

    Nosta kirjolohifilee uunivuokaan tai leivinpaperin päälle pellille nahkapuoli alaspäin. Kuivaa fileen pinta talouspaperilla ja poista tarvittaessa ruodot.

    Raasta appelsiinista kuori ja purista puolikkaasta mehu. Mausta filee paprikajauheella, suolalla, pippurilla sekä appelsiinin kuorella ja mehulla.

    Leikkaa toinen puoli appelsiinista viipaleiksi, puolita viipaleet ja levitä ne kalan päälle.

    Paista lohta 175-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia. Ripottele paistamisen loppuvaiheessa pähkinärouhetta kalan pinnalle.

    Tarjoa uunilohi keitettyjen perunoiden tai perunasoseen kanssa.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    157 kcal
  • hiilihydraattia
    3.9 g
  • rasvaa
    9.7 g
  • proteiinia
    13.4 g
  • kuitua
    1.1 g
  • suolaa
    0.6 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta