KATSOMASI RESEPTIT
Appelsiini-greippisalaatti ja ranskankermakastike

Resepti: Fanni & Kaneli

Appelsiini-greip­pi­sa­laat­ti ja rans­kan­ker­ma­kas­ti­ke

Resepti: Fanni & Kaneli

Appelsiini-greip­pi­sa­laat­ti ja rans­kan­ker­ma­kas­ti­ke

Ihanan raikkaaseen sitrussalaattiin sopii täydellisesti creme fraiche -kastike ja pistaasipähkinät!

ARVIOI
5.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin

  • Fileroi appelsiinit ja greipit. Leikkaa pois päädyt. Aseta leikattu pääty leikkuulautaa vasten, ja leikkaa kuoret sivuilta parin sentin osissa hedelmän pyöreää muotoa myötäillen. Leikkaa jäljelle jääneet valkoiset osat pois. Leikkaa hedelmäliha viipaleiksi kalvojen väleistä kulhon päällä. Säästä tippuva mehu, ja purista mehu myös siivujen leikkaamisen jälkeen jääneestä rangasta.

    Asettele lautaselle appelsiini- ja greippipalat ja salaatinlehdet. Hienonna ruohosipuli ja kuoritut pistaasipähkinät.

    Sekoita kastikkeen ainekset. Lusikoi salaatin päälle kastiketta ja sekoita hieman. Ripottele pinnalle ruohosipulia ja pistaasiapähkinää.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    62 kcal
  • hiilihydraattia
    5.8 g
  • rasvaa
    3.7 g
  • proteiinia
    0.8 g
  • kuitua
    1.2 g
  • suolaa
    34.3 mg
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta