Annan caesarsalaatti

Resepti: Maku 04/2011

An­nan cae­sar­sa­laat­ti

Resepti: Maku 04/2011

An­nan cae­sar­sa­laat­ti

Lisää suosikiksi

Tulosta

Tee näin

25 min
  • Pese ja kuivaa salaatti. Revi se laakealle vadille. Sekoita kastikkeen aineet keskenään ja kääntele se kevyesti salaattiin. Leikkaa paahtoleivät kuutioiksi. Paahda ne oliiviöljyssä paistinpannussa kullanruskeiksi. Lisää valkosipuli loppuvaiheessa, ettei se pääse kärähtämään, sillä palanut valkosipuli maistuu kitkerältä. Ripottele caesarsalaatin pinnalle leipäkuutiot ja broilerinpaloja. Kruunaa caesarsalaatti halutessasi parmesaanijuustolastuilla. •Broilerin sijaan salaattiin sopii mainiosti katkaravut.

VINKKI

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    295 kcal
  • hiilihydraattia
    6.3 g
  • rasvaa
    26.3 g
  • proteiinia
    9 g
  • kuitua
    0.7 g
  • suolaa
    0.9 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta

Laatinut:

Kuva:

Mika Haaranen

Kommentit (0)

    Kommentoi

    Esikatselu

    Lisää suosikiksi

    Tulosta