KATSOMASI RESEPTIT
Ananas-pekonivartaat
GL
MA
MU

Resepti: Maku 03/2017

Ananas-pekonivartaat

Resepti: Maku 03/2017

Ananas-pekonivartaat

Makea ananas ja suolainen pekoni ovat yllättävä, mutta toimiva yhdistelmä. Pekoni-ananakset toimivat alkupalana tai pikkunaposteltavana dipin kanssa tai ilman.

ARVIOI

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

4 annosta

Glaseerauskastike

Avokadodippi

Tee näin 45 min

45 min
{
AKTIIVINEN
30 min
PASSIIVINEN
15 min
  • Mittaa glaseerauskastikkeen ainekset kattilaan.

    Kuumenna kiehuvaksi ja anna kastikkeen poreilla miedolla lämmöllä noin 10 min, kunnes kastike paksuuntuu.

    Kuori ananas, poista kova keskusta ja leikkaa suupaloiksi.

    Jaa pekoniviipaleet puoliksi ja kääräise ananaspalat pekoniin. Kiinnitä cocktailtikulla tai pujota vartaisiin.

    Sivele pekoniananakset glaseerauskastikkeella.

    Kypsennä vartaita grillissä tai 225-asteisessa uunissa 10–15 minuuttia.

    Kuori avokado ja poista siemen. Soseuta avokado tai hienonna se haarukalla. Sekoita joukkoon loput ainekset.

    Tarjoile ananas-pekonivartaat avokadodipin kanssa.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    268 kcal
  • hiilihydraattia
    3.8 g
  • rasvaa
    24.7 g
  • proteiinia
    8.2 g
  • kuitua
    0.3 g
  • suolaa
    2.9 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää aiheesta: Grillaus

    Lisää suosikiksi

    Tulosta