KATSOMASI RESEPTIT
Ananas-lehtikaalisalaatti
GL
MA
MU

Resepti: Maku 03/2017

Ananas-leh­ti­kaa­li­sa­laat­ti

Resepti: Maku 03/2017

Ananas-leh­ti­kaa­li­sa­laat­ti

Ananas-kiinankaalisalaatin uusi muunnos sopii hyvin kevyeksi lounaaksi tai grilliruokien kaveriksi. Jos et löydä kaupasta soijapapuja, kokeile salaatissa härkäpapuja tai vaikka pakasteherneitä.

ARVIOI

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 28 min

28 min
{
AKTIIVINEN
25 min
PASSIIVINEN
3 min
  • Keitä jäisiä soijapapuja 3 minuuttia tai pussin ohjeen mukaan. Huuhtele kylmällä vedellä.

    Pese ja kuivaa lehtikaalin lehdet. Poista kova lehtiruoti. Asettele muutama lehtikaalisuikale päällekkäin, rullaa tiukaksi rullaksi ja viipaloi, jolloin saat lehtikaalista ohuita, kiharia suikaleita. Leikkaa kiinankaali ohuiksi suikaleiksi.

    Sekoita keskenään kaikki kastikkeen ainekset. Jos maapähkinävoissa ei ole suolaa, lisää ripaus suolaa joukkoon. Hiero kastike kaaleihin.

    Kuori ananas, poista kova keskusta ja leikkaa sopiviksi lohkoiksi.

    Pese ja kuori porkkanat, leikkaa ne tikuiksi. Viipaloi retiisit. Hienonna minttu.

    Sekoita kaikki ananas-lehtikaalisalaatin ainekset keskenään.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    79 kcal
  • hiilihydraattia
    7.1 g
  • rasvaa
    4.8 g
  • proteiinia
    1.5 g
  • kuitua
    1.3 g
  • suolaa
    0.4 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää aiheesta: Salaatti

    Lisää suosikiksi

    Tulosta