KATSOMASI RESEPTIT
Ananas-kookoskeikaus
MA

Resepti: Maku 03/2017

Ananas-kookoskeikaus

Resepti: Maku 03/2017

Ananas-kookoskeikaus

Ananas ja kookos ovat mehevän keikauskakun trooppinen makupari. Retroherkku keikautetaan nyt tuoreesta ananaksesta. Tarjoile taikinasta yli jäänyt kookoskerma vaahdotettuna kakun kanssa.

ARVIOI
5.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

4 annosta

Vuokaan

Taikina

Koristelu ja tarjoilu

Tee näin 2 t 15 min

2 t 15 min
{
AKTIIVINEN
30 min
PASSIIVINEN
1 t 45 min
  • Kuori ja leikkaa ananas vajaan sentin paksuisiksi renkaiksi, poista kova keskusta.

    Sulata kookosöljy ja sivele sillä piirakkavuoan (Ø 22–25 cm) pohja ja reunat. Kaada loppu rasva vuoan pohjalle. Ripottele päälle sokeria ja levitä päälle ananasviipaleet.

    Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää vaahtoon.

    Kiehauta kookoskerma ja kookosöljy kattilassa ja kaada kuuma seos taikinaan. Sekoita tasaiseksi.

    Kaada taikina vuokaan ananasten päälle.

    Paista kakkua 175-asteisen uunin alatasolla noin 1 tunti.

    Jäähdytä hetki ja kumoa kakku tarjoilualustalle. Ripottele pinnalle kookoshiutaleita.

    Vatkaa kylmä kookoskerma vaahdoksi ja tarjoile ananaskeikauksen kanssa.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    200 kcal
  • hiilihydraattia
    29.1 g
  • rasvaa
    6.4 g
  • proteiinia
    6.1 g
  • kuitua
    2.7 g
  • suolaa
    0.5 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää aiheesta: Leivonta

    Lisää suosikiksi

    Tulosta