KATSOMASI RESEPTIT

Tee näin

  • Vatkaa kananmunat ja fariinisokeri kuohkeaksi vaahdoksi sähkövatkaimella noin 10 minuuttia.

    Sulata voi ja anna sen jäähtyä. Sekoita voisula muna-sokerivaahtoon.

    Yhdistä eri kulhossa jauhot, leivinjauhe, suola ja mausteet. Siivilöi jauhoseos taikinaan ja sekoita tasaiseksi.

    Lisää kuoritut ja raastetut porkkanat taikinaan. Sekoita käännellen.

    Pingota irtopohjavuoan pohjalle leivinpaperi. Voitele vuoan reunat. Kaada kakkutaikina vuokaan.

    Paista 175 asteessa uunin keskitasoa hieman alemmalla tasolla 50 minuuttia kunnes kakku on kypsä. Kakku säilyy pehmeänä - älä paista liikaa. Anna kakun jäähtyä huoneenlämmössä. Poista vuoan reunat.

    Valmista kuorrutus. Sekoita huoneenlämpöinen tuorejuusto ja mascarpone reippaasti käsin vatkaten. Mausta sokerilla ja vaniljalla oman maun mukaan. Levitä kuorrutus jäähtyneen kakun päälle ja nosta jääkaappiin tekeytymään hetkeksi ennen tarjoilua.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    348 kcal
  • hiilihydraattia
    45.4 g
  • rasvaa
    16.9 g
  • proteiinia
    3.2 g
  • kuitua
    1.3 g
  • suolaa
    0.8 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Kommentit (10)

100% Tekisi uudestaan
  • Onnistuin1
  • Helppo1
  • Hurmasin vieraat3
  • Opin uutta1
  • Kaikki meni1
JÄRJESTÄ:
Uusimmat
Vanhimmat
Lisää kommentteja (6)

Kommentoi

Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

Lisää suosikiksi

Tulosta