KATSOMASI RESEPTIT
Aioli – suussasulava valkosipulimajoneesi
GL
MA

Resepti: Apu 01/2007

Aioli – suussasulava val­ko­si­pu­li­ma­jo­nee­si

Resepti: Apu 01/2007

Aioli – suussasulava val­ko­si­pu­li­ma­jo­nee­si

ARVIOI
3.9

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

5 annosta

Tee näin 5 min

5 min
  • Pane puristetut valkosipulinkynnet, muna, keltuainen ja sitruunamehu monitoimikoneeseen ja sekoita, kunnes seos on vaaleankeltaista.
    Anna koneen käydä ja lisää samalla öljy pieninä erinä hitaasti valuttaen. Sekoita, kunnes seos on paksua ja kiiltävää. Mausta aioli suolalla ja pippurilla.
    •Aioli ei juoksetu, kun käytät huoneenlämpöisiä raaka-aineita.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    603 kcal
  • hiilihydraattia
    1.2 g
  • rasvaa
    65.8 g
  • proteiinia
    3.9 g
  • kuitua
    0.2 g
  • suolaa
    0.6 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Kommentit (2)

76% Tekisi uudestaan
  • Onnistuin10
  • Helppo8
  • Hurmasin vieraat5
  • Opin uutta3
  • Ei maistunut2
  • Kaikki meni6
JÄRJESTÄ:
Uusimmat
Vanhimmat

Kommentoi

Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

Lisää suosikiksi

Tulosta