Ailan juustosydämet

Resepti: Maku 02/2009

Ailan juustosydämet

Resepti: Maku 02/2009

Ailan juustosydämet

Lisää suosikiksi

Tulosta

Tee näin 1 t 35 min

1 t 35 min
{
AKTIIVINEN
45 min
PASSIIVINEN
50 min
  • Valmista tuulihattutaikina. Kiehauta vesi, voi ja sinihomejuusto kattilassa. Lisää jauhot ja sekoita, kunnes taikina irtoaa kattilan reunoista. Jäähdytä taikina ja lisää munat voimakkaasti sähkövatkaimella vatkaten.

    Valmista keksitaikina nyppimällä voi, jauhot ja juustoraaste murumaiseksi seokseksi. Lisää muna ja sekoita tasaiseksi taikinaksi. Nosta taikina jääkaappiin 15–30 minuutiksi viilentymään.

    Kauli keksitaikina ohueksi noin uunipellin kokoiseksi levyksi, käytä apuna vehnäjauhoja. Ota sydänmuotilla taikinasta keksejä ja nosta leivinpaperoidulle uunipellille.

    Lusikoi tuulihattutaikina pursotuspussiin ja pursota reunus sydänkekseille. Paista sydämiä 200-asteisessa uunissa 20–30 minuuttia.

    Notkista tuorejuusto sähkövatkaimella sekoittaen ja pursota juustosydämen keskelle nokare täytettä.

    Koristele juustosydämet hasselpähkinän puolikkaalla ja persiljalla tai pienellä viipaleella päärynää tai omenaa.

JUTTU JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    203 kcal
  • hiilihydraattia
    11.9 g
  • rasvaa
    15.2 g
  • proteiinia
    4.7 g
  • kuitua
    0.9 g
  • suolaa
    0.4 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta

Kommentit (0)

    Kommentoi

    Lisää suosikiksi

    Tulosta