KATSOMASI RESEPTIT
Äidin tiikerikakku

Resepti: Perinneruokaa prkl

Äidin tiikerikakku

Resepti: Perinneruokaa prkl

Äidin tiikerikakku

Tiikerikakku on kahvikakkujen ikiklassikko. Tämä kakku syntyy yllättävän helposti ja maistuu varmasti kaikille kahvikutsuilla.

ARVIOI
5.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

20 viipaletta

Tee näin 1 t 30 min

1 t 30 min
{
AKTIIVINEN
30 min
PASSIIVINEN
1 t
  • Vatkaa pehmeä voi ja sokeri vaahdoksi. Lisää huoneenlämpöiset munat yksitellen koko ajan vatkaten.

    Yhdistä kakki kuivat aineet paitsi kaakaojauhe. Siivilöi kakkutaikinaan puolet kuivista aineista koko ajan sekoittaen. Lisää kerma ja loput kuivista aineista. Sekoita hyvin.

    Ota 1/3 kakkutaikinaa erilleen ja siivilöi siihen kaakaojauhe. Sekoita.

    Voitele ja korppujauhota 2 litran rengasvuoka.

    Kaada puolet vaaleasta kakkutaikinasta vuokaan. Lisää väliin tumma taikina. Kaada loput vaaleasta taikinasta vuokaan.

    Painele lusikan varrella taikinan läpi sieltä täältä. Näin raidat syntyvät.

    Paista tiikerikakku 175 asteessa 50 - 55 min. Kokeile kypsyyttä tulitikulla. Kakku on kypsä, kun taikina ei tartu tikkuun.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

viipale
100 g
  • energiaa
    436 kcal
  • hiilihydraattia
    48.3 g
  • rasvaa
    25.3 g
  • proteiinia
    3.8 g
  • kuitua
    1.4 g
  • suolaa
    0.6 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Kommentit (7)

100% Tekisi uudestaan
  • Onnistuin1
  • Helppo1
JÄRJESTÄ:
Uusimmat
Vanhimmat
Lisää kommentteja (3)

Kommentoi

Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

Lisää suosikiksi

Tulosta