KATSOMASI RESEPTIT
Äidin lusikkaleivät

Resepti: Perinneruokaa prkl

Äidin lusikkaleivät

Resepti: Perinneruokaa prkl

Äidin lusikkaleivät

Lusikkaleivät suorastaan sulavat suuhun. Äidin reseptillä ne valmistetaan aina omenahillosydämmellä. Nämä ovat juhlien ykkösherkku.

ARVIOI
5.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

40 kpl

lisäksi

Tee näin 50 min

50 min
{
AKTIIVINEN
30 min
PASSIIVINEN
20 min
  • Vaahdota keskenään voi ja sokeri. Lisää kananmuna ja sekoita tasaiseksi.

    Yhdistä vehnäjauhot, vaniljasokeri ja leivinjauhe. Sekoita voi-sokeriseokseen.

    Painele taikinasta pieniä lusikkaleipiä pikkulusikan avulla ja laita lusikkaleivät uunipellille leivinpaperin päälle.

    Paista lusikkaleipiä 200 asteisessa uunissa noin 7-10 minuuttia.

    Sivele lusikkaleipien tasaiselle pinnalle omenahilloa ja paina ne vastakkain.

    Pyörittele lopuksi sokerissa. 

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

kappale
100 g
  • energiaa
    425 kcal
  • hiilihydraattia
    56 g
  • rasvaa
    20.4 g
  • proteiinia
    4.1 g
  • kuitua
    1.5 g
  • suolaa
    0.6 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta