KATSOMASI RESEPTIT
Äidin lusikkaleivät

Resepti: Perinneruokaa prkl

Äidin lusikkaleivät

Resepti: Perinneruokaa prkl

Äidin lusikkaleivät

Lusikkaleivät suorastaan sulavat suuhun. Äidin reseptillä ne valmistetaan aina omenahillosydämmellä. Nämä ovat juhlien ykkösherkku.

ARVIOI
5.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 50 min

50 min
{
AKTIIVINEN
30 min
PASSIIVINEN
20 min
  • Vaahdota keskenään voi ja sokeri. Lisää kananmuna ja sekoita tasaiseksi.

    Yhdistä vehnäjauhot, vaniljasokeri ja leivinjauhe. Sekoita voi-sokeriseokseen.

    Painele taikinasta pieniä lusikkaleipiä pikkulusikan avulla ja laita lusikkaleivät uunipellille leivinpaperin päälle.

    Paista lusikkaleipiä 200 asteisessa uunissa noin 7-10 minuuttia.

    Sivele lusikkaleipien tasaiselle pinnalle omenahilloa ja paina ne vastakkain.

    Pyörittele lopuksi sokerissa. 

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

kappale
100 g
  • energiaa
    425 kcal
  • hiilihydraattia
    56 g
  • rasvaa
    20.4 g
  • proteiinia
    4.1 g
  • kuitua
    1.5 g
  • suolaa
    0.6 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta