KATSOMASI RESEPTIT
After Eight -mokkapalat

Resepti: Perinneruokaa prkl

After Eight -mokkapalat

Resepti: Perinneruokaa prkl

After Eight -mokkapalat

Näiden mokkapalojen pohjassa maistuu After Eight -suklaakonvehdit. Ne piilotetaan taikinaan ennen paistamista, mikä saa aikaan miellyttävän mintun maun.

ARVIOI
4.5

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 50 min

50 min
{
AKTIIVINEN
20 min
PASSIIVINEN
30 min
  • Mittaa kattilaan rasva ja kahvi. Kiehauta ja anna jäähtyä kädenlämpöiseksi.

    Mittaa kuivat aineet kulhoon siivilän kautta. Sekoita joukkoon rasvaseos.

    Vatkaa kananmunien rakenne rikki erillisessa kulhossa ja lisää taikinaan.

    Levitä taikinasta puolet leivinpaperin päälle uunipellille ja lisää 20 After Eight -suklaakonvehtia taikinan päälle. Kaada loput taikinasta palojen päälle. Paista 200 asteessa noin 15 minuutia. Anna jäähtyä.

    Valmista kuorrute kiehauttamalla kattilassa rasva ja kahvi. Yhdistä tomusokeri ja kaakaojauhe keskenään. Siivilöi seos kattilaan ja sekoita kuorrute tasaiseksi.

    Levitä kuorrute jäähtyneen mokkapalalevyn päälle. Anna jäähtyä ja leikkaa paloiksi. Koristele mokkapalat After Eight - suklaakonvehdeilla.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

pala
100 g
  • energiaa
    340 kcal
  • hiilihydraattia
    50.6 g
  • rasvaa
    13.9 g
  • proteiinia
    2.7 g
  • kuitua
    1.4 g
  • suolaa
    0.5 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Avainsanat:

mokkapalat, after eight


    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta