KATSOMASI RESEPTIT
Aasialainen ohra-kasvispannu

Resepti: Maku 01/2017

Aasialainen ohra-kasvispannu

Resepti: Maku 01/2017

Aasialainen ohra-kasvispannu

Aasiahenkisesti maustettu one pot valmistuu kotimaisesta ohrasta ja kasviksista. Fenkoli, paprika ja parsakaali maustuvat hoi sin - ja teriyakikastikkeilla maustetussa liemessä vastustamattomiksi. 

ARVIOI
5.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 30 min

30 min
  • Huuhtele kasvikset. Leikkaa fenkoli ohuiksi suikaleiksi.

    Irrota parsakaali pieniksi kukinnoiksi. Leikkaa tarvittaessa kukkanuppuja pienemmiksi.

    Huuhtele ja halkaise paprika. Poista kanta ja siemenet. Kuutioi punainen osa.

    Kuumenna pannulla öljyä. Lisää täysjyväohra, maustekastikkeet ja 5 dl vettä. Anna kiehua noin 4 minuuttia välillä sekoitellen.

    Lisää pannulle kasvikset. Sekoita ja anna kiehua toiset 4 minuuttia. Jos keitos uhkaa kuivua, lisää vettä puolen desin erissä.

    Testaa ohran kypsyys maistamalla. Kun se on lähes kypsää, sekoita joukkoon kookosmaito tai kaurakasvirasvasekoite sekä minttu. Lisää tarvittaessa suolaa.

    Tarjoa ohra-kasvispannu paahdettujen mantelilastujen ja seesaminsiemenien kanssa.

     

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    94 kcal
  • hiilihydraattia
    8.5 g
  • rasvaa
    5.2 g
  • proteiinia
    3.2 g
  • kuitua
    2 g
  • suolaa
    12.3 mg
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta