KATSOMASI RESEPTIT
Aasialainen liha-nuudeli-salaatti
GL
MA
MU

Resepti: Maku 03/2017

Aasialainen liha-nuudeli-salaatti

Resepti: Maku 03/2017

Aasialainen liha-nuudeli-salaatti

Varhaiskaali sopii loistavasti myös juhlavamman salaatin pohjaksi. Marinoi kaali ja nuudelit kivan rapsakaksi salaattipohjaksi.

ARVIOI

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 25 min

25 min
  • Ota naudanliha huoneenlämpöön 30 min ennen paistamista.

    Liota lasinuudeleita pakkauksen ohjeen mukaan kuumassa vedessä. Valuta.

    Sekoita kastikkeen ainekset.

    Suikaloi varhaiskaali, silppua korianteri, hienonna selleri ja kuutioi meloni. Sekoita salaattipohjan ainekset kastikkeeseen.

    Kuumenna öljy pannulla. Paista pihvejä 3–4 minuuttia per puoli. Mausta suolalla ja pippurilla. Kääri pihvit folioon vetäytymään hetkeksi ja leikkaa viipaleiksi.

    Kokoa salaatti kaalipohjasta, lasinuudeleista ja lihasta.

    Viimeistele kaalisalaatti seesaminsiemenillä ja limettilohkoilla. Koristele halutessasi syötävillä kukilla.

VINKKI

Voit korvata pihvit hyvin naudanlihasuikaleilla.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    100 kcal
  • hiilihydraattia
    7.1 g
  • rasvaa
    7.1 g
  • proteiinia
    1.6 g
  • kuitua
    1.7 g
  • suolaa
    0.8 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta