KATSOMASI RESEPTIT

Maku-etiketti

Maku.fi on kaikille kotikokeille tarkoitettu sivusto, joka kokoaa yhteen parhaat reseptit, persoonallisimmat ruokablogit sekä ruokamaailman ajankohtaiset ilmiöt. Haluamme kannustaa kaikkia käyttäjiämme aloittelijoista konkarikokkeihin innostumaan ruoanlaitosta ja kokemaan onnistumisia keittiössä.

Meille on tärkeää vaalia iloa, huumoria ja hyvää henkeä. Tule sinäkin mukaan tekemään Maku.fi:stä sivusto, johon jokaisen kotikokin on mukava tulla!

Osallistu! Maku.fi:ssä voit kommentoida reseptejä, blogikirjoituksia sekä toimituksen artikkeleita. Kerro kokemuksesi, jaa niksisi tai vinkkaa, mitä voisi tehdä eri tavalla. Vilkas keskustelu virkistää, ja juuri sinun vinkkisi saattaa taata jonkun toisen onnistumisen. 

Älä lyttää. Internet on puolillaan sivustoja, joilla keskustelu perustuu lyttäämiseen - me emme halua olla yksi niistä. Muista, että voit antaa rakentavaa kritiikkiä tai kertoa eriävän mielipiteen kohteliaaseen ja muita kunnioittavaan sävyyn. Ruoanlaitossa on kyse makuasioista - kirjaimellisesti!

Anna hyvän kiertää. Ihastuitko reseptiin? Kerro siitä kaverillekin, vaikka Facebookissa tai Twitterissä. Tykkäsitkö blogipostauksesta? Kerro siitä suoraan jutun kirjoittajalle kommentoimalla tai painamalla sydäntä. Palaute ja vuorovaikutus on bloggaajille yhtä tärkeää kuin sokeri kakkutaikinalle.

Kerro meille, mitä juuri sinun keittiössäsi tapahtuu. Toimituksen ja bloggaajien lisäksi Maku.fi:n tekevät käyttäjät. Tahdomme kuulla sinusta! Kerro mitä keittiössäsi on juuri nyt meneillään, tai lähetä meille kuva kokkailuistasi sähköpostitse tai Facebookissa. Voit myös tägätä meidät kuvaasi Instagramissa @makulehti.

Voit tarvittaessa olla yhteydessä Maku.fi:n toimitukseen