KATSOMASI RESEPTIT

Voiko vhh-ruokaohjeita saada joskus Maku-lehteen?

Olen jo yli 2 vuotta käyttänyt vähähiilihydraattista ruokavaliota ja olisi kiva myös Maku-lehdestä Vhh ruokaohjeita löytää. Teillä on aina niin ihania ohjeita ja muuntelemalla tietysti saan itselleni ja monelle kaverillenikin ohjeet sopiviksi. Itse käytän lähinnä nivelreuman kurissa pitämiseen ilman lääkitystä ja se onnistuu kyllä hyvin. Myös VHH koulutustakin olen pitänyt paikallisella Opistolla. Maku-lehti on minulle tullut vuosikaudet, en edes muista kuinka kauan. Kaikki lehdet olen säästänyt ja nyt eläkkeelle siirtyessäni Lounas-Ruokala yrittäjyydestä, olen jakanut vanhoja lehtiä nuorille ystävilleni. Olen monasti miettinyt, että miksi vielä tilaan, koska tästä ei ole minulle enää mitään hyötyä, niin ihana lehti kuin tämä onkin ollut.

Marja-Terttu , 10.12.2012
Marja-Terttu
kysyi 10.12.2012

Kommentit (1)

JÄRJESTÄ:
Uusimmat
Vanhimmat
 • Hei Marja-Terttu!
  Kiitos viestistäsi. On ilo saada palautetta ja mukava kuulla, että olet viihtynyt Maku-lehden tilaajana jo pitkään.
  Vähähiilihydraattisesta ruokavaliosta on monille apua ja iloa. Melkein kaikissa muissa resepteissä vähähiilihydraattinen ruokavalio ei ole ongelma, ainoa on leivonta. Monissa makeissa leivontaohjeissa tarvitaan valkoisia vehnäjauhoja rakenteen saamiseksi. Toki arkileivonnassa ja -ruoanlaitossa mekin haluamme suosia mahdollisuuksien mukaan täysjyvätuotteita. Mietimme jatkossakin, mitä ruokavalioita panemme esiin ruokaohjeet ja ajat sivullemme. Netissä on helppo etsiä vähähiilihydraattisia reseptejä. Olethan huomannut, että kaikissa Maku.fin ruokaohjeissa on ravintosisältötiedot?
  Reseptit-pääsivulla http://www.maku.fi/haku/reseptit#q=%23axzz2EjGeHq1a%3Fsliders%5Bcarb%5D%3D5%252C10 voit "säätää" hiilihydraattipitoisuuden määrää. Reseptihaku näyttää sinulle esimerkiksi maksimissaan 10 % hiilihydraattia sisältävät reseptit.

  Vastaa

  Uusimmat kysymykset