KATSOMASI RESEPTIT

Reseptit netistä

Minulle on tullut Maku-lehti jo jonkin aikaa ja se on ihana, mutta nyt kun kävin täällä sivuilla ajattelin miksi maksaa lehdestä, kun kaiken saa täältä.
Eli miksi reseptit on haettavissa kun lehti on kuitenkin maksettavissa?

Anne , 20.09.2012
Miten ja miksi
Anne
kysyi 20.09.2012

Kommentit (2)

JÄRJESTÄ:
Uusimmat
Vanhimmat
 • Lehden lukeminen on aivan erilaista kuin selata nettiä. Uuden Maku lehden tultua, säästelen ja luen hitaasti, katselen kuvia kauan, hehkuttelen ja lehteä voi lukea sängyssäkin (konetta en missään tapauksessa halua makuuhuoneeseen).

  • Hei Anne!
   Kiitos viestistäsi ja palautteestasi. Olemme saaneet yhden vastaavan yhteydenoton mainitsemastasi aiheesta. Monet lukijamme ovat nimenomaan toivoneet, että lehden reseptit löytyvät myös netistä. Aina kun ei ole lehteä kädessä, kun haluaa kokata mieleisensä ohjeen tai mennä kauppaan hakemaan tietyn lempiruoan aineksia. Toivottavasti sinäkin löydät jatkossa reseptiarkistomme hyvät puolet netissä. Lehden juttujen puolestaan toivon antavan erilaisia lukukokemuksia ja -elämyksiä. Nojatuolimatkat toteutuvat lehden sivuilla eri tavalla kuin netissä, jossa pääasiassa haetaan tietoa. Artikkeleita emme juurikaan vie nettiin sellaisenaan. Reseptien toivomme palvelevan lukijoitamme sekä lehdessä että netissä. Mitä mieltä muut ovat asiasta?

   Vastaa

   Uusimmat kysymykset