Perunalaatikko pakastaminen

Laitanko perunalaatikon pakkaseen heti, kun olen sekoittanut sen ja se on jäähtynyt tai annanko sen ensin imeltyä?
Meillä immelletty perunalaatikko on ehdoton suosikki, joten ei saisi epäonnistua.
Kiitos etukäteen.

- Anneliturkulainen.

Vastaus:

Hei Anneli!
Imelletty perunalaatikko kannattaa ensin imellyttää ja vasta sitten pakastaa. Sitten antaa rauhassa sulaa ja paistaa.

- Marita

Kommentit (3)

JÄRJESTÄ:
Uusimmat
Vanhimmat
  • Hei Anneli!
    Imelletty perunalaatikko kannattaa ensin imellyttää ja vasta sitten pakastaa. Sitten antaa rauhassa sulaa ja paistaa.

  • Paula hei, voit hyvin tehdä imelletyn perunalaatikon vaikka vuokaan jo valmiiksi, ota edellisenä päivänä jääkaappiin sulamaan ja paista se sulaneena. Mutta, jos haluat tehdä pakastimeen massana, voit toki imellyyttää perunasoseen valmiiksi ja pakastaa sen jäähtyneenä sellaisenaan. Sulata massa, lisää tarpeellinen määrä maitoa norjistamaan seosta, kaada vuokaan ja paista. Muista jättää vuokaan kuohumisen varaa!
    Makoisaa joulua, Marita

  • 16.12.2012

    Paula Saloheimo

    Paistetaanko se siis heti imeltymisen jälkeen. Lisäänkö jo imeltymisen jälkeen maidon ja voin ja niiden kanssa pakkaseen. Vai lisätäänkö maito ja voi sitten uuniin laiton yhteydessä, sitten kun perunalaatikko on sulanut?
    Vastauksesta kiitollisena,

    Paula

Kommentoi