KATSOMASI RESEPTIT

mus­ta­vii­ni­mar­ja­hyy­te­lö keittämätön ohjetta kyselen?

en voi käyttää mustiaviinimarjoja mehuna enkä minään keitettynä tai lämpimänä. oksennan ja olen pahoinvoiva pitkään. puskasta suoraan voin syödä.

aija , 17.08.2017
aija
kysyi 17.08.2017

Kommentit (1)

JÄRJESTÄ:
Uusimmat
Vanhimmat
 • Moikka Aija!

  Kiitos kysymyksestäsi. Meiltä ei löydy keittämättä valmistettavan hyytelön ohjetta, mutta hillo löytyy: http://www.maku.fi/reseptit/pakastajan-hillo Keittämättä valmistettavassa hillossa käytetään valkoista Melatinia, joka hyydyttää hillon.

  Melatinin sivuilla hillon valmistamisesta kerrotaan näin: "Pakastettavien hillojen valmistamiseen ilman keittämistä, ei sisällä säilöntäainetta. Pieni annos: 200g hedelmiä tai marjoja, n. 50g sokeria (tai maun mukaan), 1-2 tl Valkoista Melatinia. Suuri annos: 1-2 kg hedelmiä tai marjoja, n. 500g sokeria (tai maun mukaan), ½-1 pussi Valkoista Melatinia. Puhdista ja pilko tain soseuta hedelmät tai marjat. Sekoita Valkoinen Melatin sokerin kanssa ja lisää seos hedelmien/marjojen joukkoon. Hämmennä kunnes sokeri on täysin liuennut. Pakasta kerta-annos rasioihin. Sulata rasia jääkaapissa, jossa hillo säilyy 2-3 päivää. Valmista hilloa ei saa kuumentaa."

  Mietin, että ehkä lisäämällä Melatinia hillosta saisi hyytelöisempää? Kannattaa kokeilla!

  Herkkuja hilloamishetkiä,
  terveisin Jasmin

  Vastaa

  Uusimmat kysymykset