KATSOMASI RESEPTIT

Leipomista taas!!!

Hei,
Olen vähän kyllästynyt Maku-lehden leipomispainotteisiin sisältöihin. Ymmärrän kyllä, että kevään juhlat ovat edessä. Olisin kyllä kovasti arvostanut paria vaihtoehtoa juhla-menuksi.
Mielestäni jo useampi lehtenne numero on leipomisia kovasti tuonut esiin. Mutta kun se arki edellyttää joka päiväistä syömistä, niin myös ruoka-ohjeet ovat arvossaan niinkuin usein juhlatkin.
Varmaankin myös leipomisnumeroilla on kannattajansa, mutta tämä numero 3/2015 ylitti suvereenisti ruoka-osuuden.

Harmillista - tuleeko muutoksia, tilaukseni väijyy lopettamisuhan alla.

ystävällisin terveisin Tuula Nurminen

Tuula nurminen , 29.04.2015
Tuula nurminen
kysyi 29.04.2015

Kommentit (1)

JÄRJESTÄ:
Uusimmat
Vanhimmat
 • Hei Tuula,
  Kiitos viestistäsi! Tosi harmi kuulla, että jouduit pettymään uusimpaan numeroomme.

  Nostimme Maku-lehden ilmestymismäärää viime vuonna kuudesta kahdeksaan niin, että nuo kaksi ylimääräistä numeroa keskittyy lukijoiden toiveesta pelkästään leivontaan. Toinen Kaneli & Sokeri -leivontanumeromme ilmestyy keväällä juuri ennen suurinta juhlakautta, toinen marraskuussa jouluvalmisteluihin. Kuudessa muussa numerossamme pääpaino on selkeästi ruoanlaitossa. Toki leivontaa on joka numerossa mukana, mutta selkeästi ruoanlaittoa vähemmän.

  10.6. ilmestyvä kesänumeromme on taas tavallinen Maku-numero, jossa on runsaasti kesän ruokaohjeita, muun muassa kesäkaloja ja grillausta. Sieltä löytyy ideoita kesän ruoka-arkeen ja -juhlaan.

  Mukavaa kesän odotusta ja herkullisia ruokahetkiä :)

  Vastaa

  Uusimmat kysymykset