KATSOMASI RESEPTIT

Lehden linjauksista VHH-ruokavalion suhteen

Olen tilannut lehteänne varsin pitkään. Minua on alkanut kuitenkin ahdistaa lehtenne VHH-ruokavaliovastaisuus.

Tämä ei näy niinkään resepteissä, joista merkittävä osa on joka suoraan karppaajalle sopivia tai muunneltavissa, vaan enemmänkin pääkirjoituksen tasolla.

Haluaisin kovasti tietää, mikä tähän linjaukseen on syynä. N. satatuhatta ruuanlaitosta, lähiruuasta ja perinteikkäistä suomalaisista ruoka-aineista (marjat, lantut, laadukas kala) on tilastojen mukaan jonkinlaisella VHH-ruokavaliolla. Esimerkiksi karppaus.infon reseptisivut osoittavat meidän merkittävän kiinnostuksemme ruuanlaittoon. Voisi kuvitella, että meillekin kannattaisi toisinaan tekaista lehteen jutunpoikasta, ihan nimellä? :)

Kat , 13.06.2010
Kat
kysyi 13.06.2010

Kommentit (1)

JÄRJESTÄ:
Uusimmat
Vanhimmat
 • Hei!
  Kiitos palautteestasi! Maku-lehdellä ei ole mitään linjausta vähähiilihydraattista ruokavaliota vastaan. Mielestämme jokainen saa valita itselleen sopivan ruokavalion. Myös uudistuneiden Maku.fi-sivujen ajatuksena on tarjota parempia palveluja erilaisten ruokavalioiden noudattajille.
  Vähähiilihydraattista ruokavaloita noudattavat löytävät Maku.fi sivuilta kaikkien ruokaohjeiden ravintoarvot. Nämä ovat näkyvissä kaikille sivustoille kirjautuneille, ja kirjautuminen on maksutonta. Niistä saa lisäinformaatiota myös vähähiilihydraattista ruokavaliota noudattavat.
  Maku.fi sivuston laajassa reseptiahussa voi hakuvaihtoehdon määritellä vähähiilihydraattiseksi (tai vaikka vähäkaloriseksi), jolloin hakukone löytää ehdolle vähähiilihydraattisia ruokaohjeita. Tämä hakuehto toimii vain rekisteröityneillä käyttäjillä.
  Maukkaita ruokahetkiä!

  Vastaa

  Uusimmat kysymykset