KATSOMASI RESEPTIT

Katsotut reseptit

Saan Maku lehden viestit epostina.

Tänään sivu muistutti minut että olin katsonnut noin 4-6 reseptiä (monta päivää aikaisemmin, en ollut tänään vielä ehtinyt katsoa uusia) ja minulta kysyttiin halusinko säästä nämä reseptit. Halusin, tietenkin. Klikkasin linkin, kirjoitaudun (minulla oli ennestään käyttäjätunnus).

Mutta reseptit olivat hävinneet enkä enää muista mitkä ne olivat jotta olisin voinut etsiä ne uudestaan.

Missä ne ovat piilossa, miten voin vielä poimia ne (kun olivat selvästi säästyneet edellisiltä käynniltä).

Jatkossa klikkaan tietysti heti 'säästä' nappia mutta olisin mielelläni halunnut myös nämä muistutksena tarjoidut reseptit - olin niin iloinen kuin näin ne1

Yst. terv.
Corinna

CocoNinna
kysyi 17.12.2015

Kommentit (2)

JÄRJESTÄ:
Uusimmat
Vanhimmat
 • Hei Corinna,

  Voi itku! Selvittelin asiaa digiosastomme kanssa, ja nyt on käynyt niin, että kirjautumattomana käyttäjänä muodostunut reseptihistoria on harmi kyllä
  pyyhkiytynyt kirjautumisen yhteydessä eikä ole enää palautettavissa mitenkään. Iso kiitos sinulle, että raportoit meille tästä ongelmasta! Tekniikkatiimimme selvittää nyt ongelmaa ja odotamme, että tallennus saadaan toimimaan.

  Vielä kerran pahoitteluni - ja herkullista joulun aikaa sinulle!

  • 20.12.2015

   A Soratie

   Sivustollanne on elementtejä, jotka turhaan kuluttavat meidän asiakkaittenne ja toimintanne maksavien, niin tietokone, kuin tietoliikenneresurssia. On iljettävää, miten sivustollanne on älytöntä, taustalla latautuvaa tauhkaa, jonka ainoana tarkoituksena on vakoilla niitä, joiden maksamilla rahoilla palkkanne maksetaan.

   Ette ole ainoita, mutta se ei vähennä häpeänne määrää!

   Vastaa

   Uusimmat kysymykset