KATSOMASI RESEPTIT

Kahden suklaan moussekakku 3/2015

Tein moussekakun äitienpäiväksi, koska ajattelin tarjota perheelle jotain todellisen hyvää. Olen täysin pöyristynyt moussekakun mausta. Kakku oli todella hienon näköinen ja kaikki mousset maistuivat tekovaiheessa herkullisilta. Jääkaapissa olon jälkeen kaikki maut hävisivät, jäljelle jäi rasvainen kerman maku ja täysin mauton kakkupohja. Olen täysin varma, että reseptin valinnut toimittaja ei ole kakkua maistanut. Jos on, niin se on vielä pöyristyttävämpää. Terveisin pettynyt äiti

Tia Kenni-Lehtonen , 10.05.2015
Tia Kenni-Lehtonen
kysyi 10.05.2015

Kommentit (1)

JÄRJESTÄ:
Uusimmat
Vanhimmat
 • Hei Tia,
  Onpa todella harmillista kuulla, että kahden suklaan moussekakku aiheutti voimakkaan pettymyksen.
  Olen suunnitellut ja testannut ohjeen varta vasten lehteämme varten pariin otteeseen.
  Kokeilemme aina jokaisen Maku-lehdessä olevan ohjeen, jotta lukijamme saa taatusti toimivan ja onnistuneen ohjeen. Tässä mainitussa tapauksessa, kakun maisteluun ja kehittelyyn on osallistunut koko toimituksemme, joten sen makua on testannut useampi henkilö.
  Testausvaiheessa tällaistsa mainitsemaasi makuvirhettä ei esiintynyt vaan kakku oli todella pidetty. Tämän kakun juju on moussetäyte ja täyteläinen suklaakuorrutus, joten pohjataikina muistuttaa rakenteeltaan kääretorttutaikinaa.
  Valitettavasti en pysty sanomaan, mistä moussetäytteiden täydellinen mauttomuun on johtunut. Joskus jääkaapissa olevat, voimakkaan hajuiset muut tuotteet voivat aiheuttaa makuvirheitä, mutta siitä tuskin on tässä tapauksessa kyse.
  Toivottavasti jatkossa muut ohjeemme miellyttävät enemmän.
  Ystävällisin terveisin,
  Elina

  Vastaa

  Uusimmat kysymykset