KATSOMASI RESEPTIT

Helpot protujuhlat?

Hei! Kahden viikon päässä vietämme tyttäreni protu-juhlia ja menu on vielä auki. Haluamme tilaisuudesta mahdollisimman rennon ja sään salliessa olemme puutarhassa. Suunnittelin tarjottavaksi muurikkalettuja kinkkutäytteellä (ruokaa täytyy olla pitkänmatkalaisille) - mitä kannattaisi tehdä lisukkeeksi? Lisäksi raparperi tiramisukakkua, pikkuleipiä - mitä muuta suosittelet? Raparperiä ja mansikoita löytyy omasta maasta, muut marjat ei varmaan ole kypsiä vielä tuolloin. Kertakäyttöastioilla mennään - tiskikonetta kun ei ole. Grilliä haluaisimme hyödyntää... Kaikki vinkit tarjoiluun ja kattaukseen ovat tervetulleita, jotta tilaisuudesta tulisi ikimuistoinen.

katja.aulu
kysyi 05.07.2010

Kommentit (1)

JÄRJESTÄ:
Uusimmat
Vanhimmat
 • Hei
  Suunnitelmasi on jo varsin hyvä. Suolaista ja ruokaisaa todella kaivataan, kun mukana on pitkämatkalaisia. Täytettyjen lettujen lisäkkeeksi sopisi mainiosti jokin kesäinen salaatti. Koska lettujen täytteessä on lihaa, voi salaatti olla kokonaan kasvissalaatti. Myös esim. juusto sopii hyvin kesäiseen salaattiin.
  Raparperitiramisu ja pikkuleivät riittävät makeiksi tarjottaviksi mikäli kaikki vieraat ruokailevat. Jos osa menee pelkällä kahvittelulla, niin suosittelen lisäämään heille vielä jonkin suolaisen piiraan. Myös perinteinen pulla, joko pitkona, pikkupullina tai suolaisiksi tuunattuna on oivallinen kesäjuhlien tarjottava.
  Katso vielä artikkelimme "Näin teet rippijuhlan". Sieltä voit sopivia poimia ideoita myös protujuhlaan.

  Vastaa

  Uusimmat kysymykset