KATSOMASI RESEPTIT

Häät, pääruoaksi mitä?

Meillä on ongelma joka aiheuttaa harmaita hiuksia. Tarkoitus järjestää pienet häät ja nyt en oikein enää tiedä mitä siellä juhlassa tarkoittaisiin. Juhliin on tulossa yksi kasvissyöjä joka kuitenkin syö kalaa, joten ajattelin, että pääruoka olisi esim jotain lohta. Äitini taas oli sitä mieltä, että ruuan ei tarvitsisi olla hirveän raskas, koska ruokailu tapahtuu vasta ilta kuudelta ja ruokailun jälkeen ei ole enää ohjelmaa ja vieraat lähtevät kotiin.
Ruuan ajattelin olevan vain sellainen johon kuuluu pari salaattia, pääruoka, alkumalja ja kakku & kahvi tarjoilu lopuksi.
Mitä voisin siis tajota pääruuaksi?

satu , 13.05.2011
satu
kysyi 13.05.2011

Kommentit (1)

JÄRJESTÄ:
Uusimmat
Vanhimmat
  • Hei Satu!
    Mieleeni tuli heti muutamia eri ehdotuksia kalaisaksi pääruoaksi. Savustettu kala toimii aina jonkun ihanan kastikkeen kanssa. Esim. piparjuuri- tai wasabi-jogurttikastikkeen kanssa. Oma suosikkini on Raikas kastike kalalle, jossa maistuvat kivasti omena ja kurkku. Jos pääruoasta haluaa ohjelmanumeron, voisi lankkulohen valmistus olla sellainen. Tämä ei tietenkään toimi, jos juhlitaan sellaisessa paikassa, jossa ei voida grillata. Lankkulohi on aina ollut ystävillemme kokonaisvaltainen elämys, suosittelen! Kolmas, myös mielenkiintoinen vaihtoehto, on valmistaa lohi mausteliemessä.
    Toivotan ihania ja onnistuneita juhlahetkiä!

    Vastaa

    Uusimmat kysymykset