KATSOMASI RESEPTIT

Chjokobrownien ohje

Olikohan ohjeessa joku virhe, ei nimittäin kypsynyt millään! Jopa mittasin suklaan ja rasvan vaa´lla, samoin vuoan koon takistin. Tuntitolkulla 150 asteisessa uunissa ja edelleenkin löysää sisältä. Tai sitten vika tekijässä (jolta ei yleensä koskaan herkut epäonnistu...).

kontinenssi
kysyi 23.11.2011

Kommentit (1)

JÄRJESTÄ:
Uusimmat
Vanhimmat
 • Hei Immi!
  Kiitos viestistäsi.
  Varmistin ohjeasiaa jutun tekijältä Aino Törmäkankaalta. Hän kertoo, että browniet olivat hänenkin mielestään tavallista pehmeämpiä, mutta niistä sai leikattua paloja, kun antoi leivonnaisen kunnolla jäähtyä ja käytti jääkaapissa. Pinta tietenkin hajoili, mutta se kuuluu kyseisen leivoksen laatuun.
  Jos brownien paistaa halkaisijaltaan pienemmässä vuoassa (kuin mitä ohjeessa sanotaan), mikä on esim. korkeampi, täytyy paistoaikaa pidentää. Tuo reseptissä mainittu aika on juuri tuolle vuoalle tarkka paistoaika, ja vuoka oli aika laakea. Lisäksi paloja saa helpommin leikattua, kun kastaa veisten jokaisen vedon jälkeen kuumassa vedessä ja irroittaa palan vuoasta metallilastalla.
  Jos haluaa kiinteämpiä brownieita, niin Aino vinkkaa, että niitä voisi paistaaa hiukkasen kauemmin (uuneissa voi olla eroja) tai lisätä vehnäjauhoja (tämän vehnäjauhojen lisäämisvinkin kertoi myös reseptin laatinut Mika).
  Lisään nämä Ainon vinkit myös tuonne ohjeeseen. Toivottavasti teet brownieta vielä uudelleen tämän ohjeen mukaan!

  Vastaa

  Uusimmat kysymykset