Kävin testaamassa tällä viikolla Muru Pops Down in Tytyrin, joka on maailman ensimmäinen pop-down ravintola.

Kävin testaamassa tällä viikolla Muru Pops Down in Tytyrin, joka on maailman ensimmäinen pop-down ravintola. Meidät pudotettiin KONEen testilaboratorion hisseillä 80 metriin, missä illallien oli katettu. Tässä vaiheessa on hyvä sanoa, että minut oli kutsuttu paikan päälle, ja en maksanut illallisesta. Paikalla oli joukko nälkäisiä ja janoisia toimittajia sekä muita eri alojen vaikuttajia ja minä. Paikalle oli roudattu cocktailbaari Liberty or Death, saksofonisti ja DJ. Kaiken kukkuraksi koko illan juonsi Axl Smith ja illan yhteistyökumppani Finlandia Vodka päätti launchata uuden luksus vodkan 80 metrin syvyydessä. Siinä vaiheessa, kun jokaiseen pöytään kannettiin pari pulloa vodkaa lähti tekstiviesti vaimolle missä luki "se o moro..."

Hengissä selvittiin ja hauskaa oli. Pitää nostaa hattua ravintola Murulle. Safka oli erittäin herkullista niinkuin aina ja tuskin kukaan lähti kaivoksesta nälkäisenä. Tässä videolla hieman tunnelmaa illasta.

Ainiin, ja se viinisuositus. Kokeilkaa tänä viikonloppuna vänskä verdicchio rypälelajikkeesta väsätty kuohuviini Italiasta.

Alko: Colonnara Cuvée Tradition Brut 12,98 €