KATSOMASI RESEPTIT

Viimeinen viinisuositus

Mie romahan! On tullut aika jättää hyvästit ja nostaa malja viimeiselle viinisuositukselle. Siitä on vierähtänyt jo tovi kun ensimmäinen viinisuositusvideo ilmestyi Maku.fi -sivuille elokuussa 2010.

 

Mie romahan! On tullut aika jättää hyvästit ja nostaa malja viimeiselle viinisuositukselle. Siitä on vierähtänyt jo tovi kun ensimmäinen viinisuositusvideo ilmestyi Maku.fi -sivuille elokuussa 2010. Tässä on tullut jokunen viinipullo juotua ja muutama olutkin. Tahdon kiittää kovasti kaikkia viinisieppoja, jotka ovat seuranneet tätä pienen pientä videoblogia. Voitte jatkossa seurata viiniseikkailujani interwebin ihmeellisessä maailmassa seuraavissa osoitteissa. Adjö!

http://www.facebook.com/ilkkasiren

http://www.instagram.com/ilkka_siren

http://www.twitter.com/ilkka_siren

 

Alko: Maitén Reserva Cabernet Sauvignon 2012 9,98 €

Tältä haisee Nirvana

Tykkäätkö kenties tummasta suklaasta, jossa on korkea kaakaopitoisuus? Noh, sinua lykästi sillä tämä Dow's Nirvana -portviini on suunniteltu räjäyttämään tajuntasi.

 

 

Tykkäätkö kenties tummasta suklaasta, jossa on korkea kaakaopitoisuus? Noh, sinua lykästi sillä tämä Dow's Nirvana -portviini on suunniteltu räjäyttämään tajuntasi kun sen yhdistää tumman suklaan kanssa. Joten käy nappaamassa tämä pullo, sitten suklaapuodista hyvää nami-namii ja vietä loppu päivä nirvanassa eli segiksissä. Hyvää viikonloppua!

Alko: Dow's Nirvana Reserve Port 17,99 €

 

Afterwork-olut

"It takes a lot of beer to make a good wine." Näin kuuluu tunnettu sanonta viinimaailmassa. Kokemuksen syvällä rintaäänellä voin sanoa, että pitää paikkansa.

 

"It takes a lot of beer to make a good wine." Näin kuuluu tunnettu sanonta viinimaailmassa. Kokemuksen syvällä rintaäänellä voin sanoa, että pitää paikkansa. Missään maailmassa ei kuluteta niin paljon olutta kuin viinitiloilla sadonkorjuuaikaan. Okei, voi olla että hiukan liioittelen, mutta pointti on se että olut maistuu ja hyvä niin. Tässä onkin oiva pilsneri nautittavaksi työpäivän päätteeksi.

 

Alko: Polestar Pilsner 4,02 €

Tipallinen tammikuu alkakoon!

Uutiset väittävät, että loppuviikosta pohjoisella pallonpuoliskolla esiintyy voimakkaita revontulia. Jee!

 

Uutiset väittävät, että loppuviikosta pohjoisella pallonpuoliskolla esiintyy voimakkaita revontulia. Jee! Mehän ei niitä tietenkään nähdä, koska täysin kirkasta taivasta Suomessa ei ole näkynyt sitten lokakuun. Mutta jos juot kolme pulloa tätä viiniä, niin voit ainakin väittää nähneesi revontulia. Kippis!

 

Alko: Blason de Bourgogne Mâcon-Villages 10,32 €

 

 

Uudenvuoden kuohuviini

Vuosi on vierähtänyt (taas) hurjaa vauhtia. Siis aivan mielettömän nopeasti! Nyt on aika vinkata hyvät kuohuvat uudeksivuodeksi.

 

Vuosi on vierähtänyt (taas) hurjaa vauhtia. Siis aivan mielettömän nopeasti! Tuntuu siltä kun ei olisi mitään kerennyt tekemään vuoden aikana, mutta kun tarkemmin asiaa ajattelen, niin onhan tässä tullut tehtyä vaikka mitä. Matkapäiviä kerääntyi tänäkin vuonna mukavasti. Kävin ensimmäistä kertaa Chilessä ja pelkästään Portugaliin tuli matkustettua neljä kertaa. Ensi vuonna on luvassa lisää jännittäviä matkoja, mutta nyt on aika rauhoittua ja ladata patterit. Toivotan teille kaikille oikein hyvää ja menestyksekästä uutta vuotta!

 

Alko:

Duval-Leroy Cuvée Paris Brut 41 €

Muut kuohuvat:

Codorníu Clásico Sec 8,98 €

Rotari Rosé Brut 14,50 €

Näytä lisää