IMG_1469.JPG

 

Sain kutsun Viini, ruoka ja hyvä elämä -messuille ja olinkin siellä sitten eilisen päivän. Pakkohan sinne oli lähteä italialaisia tunnelmia haistelemaan ja niinhän siinä kävi, että matkakuume iski taas oikein olan takaa, Italiaa kun ei voita mikään. Tarkoituksena on jatkossa blogissa tunnelmoida Italiaa enemmänkin ja antaa mahdollisimman paljon hyviä vinkkejä niin ruoka- kuin matkakokemustenkin osalta.

 

Messuilla oli tarjolla italialaisia herkkuja laidasta laitaan ja myös paljon muuta mukavaa. Kiva oli tavata ihan uusia kasvoja ja tutustua muutamiin uutuusjuttuihin. Le Creuset ihastutti uusilla väreillä ja tuotteilla. Decanterin osastolta löytyi monennäköistä katseltavaa. Ceesta Oy:n osastolla kuolasin uutuustuotteita Ranskasta sekä oliiviöljyjä ja alkoholittomia kuohuvia. Siellä myös viiniasiantuntija Essi Avellan esitteli minulle uutta messuilla lanseerattavaa samppanjalasia, joka tuntui kädessä enemmän kuin hyvältä, oli sopivan tilava ja muotoilultaan täydellinen. Kyllä meille vielä muutama samppanjalasi mahtuu. Umbria.fi -osasto säväytti tarjonnallaan, sillä viime kesänä tuli käytyä Umbriassa ja alue oli sangen ihana rauhallisine maalaismaisemineen. Sinne toivon pääseväni taas uudelleen.

 

Viinipuolella tarjontaa oli ihan laidasta laitaan, siitä tarkemmin Ilkan blogissa. Erilaisia naposteltavia ja monennäköisä herkkuja löytyi useastakin kojusta, joten kannattaa lähteä messuille ison nälän kanssa. Käykäähän tutustumassa, messut ovat vielä loppuviikon ajan.

 

IMG_1501.JPG

IMG_1514.JPG

IMG_1485.JPG

IMG_1517.JPG

IMG_1496.JPG

IMG_1520.JPG

IMG_1541.JPG

IMG_1535.JPG

IMG_1539.JPG

IMG_1542.JPG

IMG_1537.JPG