IMG_4996.JPG

 

Ei täällä ihan laiskana olla oltu, vaikkei mitään kuulukaan, kesäkahvila on pykätty pystyyn ja vuorokaudessa ei meinaa tunnit piisata. Lisäksi heinäkuu on mielestäni aivan liian lyhyt, kun viisi päivää jo mennyt. Pop up on auki joka päivä 12-18. Tarjolla suklaakakkua, mansikka-valkosuklaakakkua, juustokakkua, mokkaleivosta, toffeeleivosta, raparperitorttua vaniljakastikkeella, mustikkapiirakkaa, mutakakkua, saaristolaisleipää lohitahnalla ja mitäs vielä. Erikoiskahveja, joista mansikkainen San Valentino on tämän kesän uutuus. Myös vadelmasima on uusi juttu ja se onkin välillä ollut suuren kysynnän vuoksi ihan loppu. Lisäksi meillä on tarjolla Räpsöö roast -kahvipakkauksia kuten viime kesänäkin sekä erilaisia merenkeja, metrilakua ja herkkusuun karkkipusseja. 

 

Viisi päivää on ollut täynnä ihania kesävierailijoita, paikallisia vakiasiakkaita, hiukan ulkolaisiakin, niin että englantiakin on tarvittu sekä suloisia ipanoita ja karvaturreja. Ipanat saavat tikkaria ja karvaturrit vettä. Kesämielellä olevaa kahvittelijaa ei kyllä voita mikään. Pöytiä hamstrattiin hiukan lisää, jotta on enemmän tilaa rauhassa istuskella ja hyvä niin, sillä välillä paikat ovat olleet ihan täynnä. Kuvia ei kerkiä ottamaan kuin yhden jossain kohtaa ja toisen toisessa kohtaa, mutta lupaan laittaa lisää kuvia kunhan vaan onnistun niitä napsimaan.

 

Moni on kysellyt reseptejä myynnissä oleviin tuotteisiin ja tavoitteena on tämän kuun aikana kerätä tähän blogiin kaikki vanhat reseptit tuotteista, joita kahvilassa tarjoillaan, sekä kirjoittaa kaikki uudet. Niin ne löytyvät helposti myöhemminkin tästä heinäkuun kohdalta. Että voi olla kivaa. 

 

IMG_5009.JPG

 

IMG_5037.JPG

 

IMG_5041.JPG

 

IMG_4986.JPG

 

IMG_4971.JPG

 

IMG_5040.JPG

 

IMG_4982.JPG

 

IMG_5085.JPG

 

IMG_5121.JPG

 

IMG_5122.JPG