IMG_6007 – kopio.JPG

 

Aavistuksen verran haastavia nämä viskireseptikehitelmät. Meillä nimittäin Ukko on aika tarkka viskikokokelmastaan ja joudun sieltä aina silloin tällöin hiukan lainaamaan. Ja ollakseni rehellinen hiukan on pikemminkin reilusti. Ehkä pitäisi ostaa joku oma hiukan edullisempi pullo leivontaa varten.

 

Uusimpana villityksenäni on viskitoffeepalat, jonka ohjeen toivottavasti pian saan tännekin laitettua. Tämä kakku on suunnattu viskistä pitävälle isälle ja maku on sen mukainen. Toffee ja viski sopivat hienosti yhteen ja tätä kakkua voi kostuttaa viskillä vielä sen mukaan, kuinka voimakkaaksi maun haluaa. Kakun voi tehdä valmiiksi jo paria päivää ennen tarjoilua, sillä se säilyy mehevänä jääkaapissa useammankin päivän ja kostutella voi pitkin matkaa. Koristeeksi voi laittaa vaikkapa kermavaahtoa ja kirsikoita. 

 

No niin, nyt tuli lausuttua sana viski niin moneen kertaan, että seuraavaksi blogi varmaan julistetaan pannaan, joten kirjatkaa resepti ylös pikaisesti ja ilahduttakaa isää sunnuntaina, hän on sen takuulla ansainnut.

 

IMG_6011.JPG

IMG_6068.JPG