IMG_5307.JPG

 

Toffeepalat olivat kesätyöntekijän suosikki. Pellillisestä tulee 16 palaa, joten siitä riittää isommallekin sakille. Vatkataan pohjan ainekset keskenään ja paistetaan. Tehdään kuorrute hiukan lämpimän piiraan päälle. Mitä vahvempaa kahvia käyttää sitä parempi maku. Ripotellaan päälle mantelirouhetta tai kermavaahtoa ja suklaarouhetta. Jäähdytetään jääkaapissa ja leikataan sopiviksi siivuiksi. 

 

Tou de Räpsöö eli hattuneidot pyörineen starttasi tänä vuonna viidennen kerran. Niin se vaan suurenee joukko joka vuosi, taisi olla kuutisenkymmentä osanottajaa, kun yhtäkkiä laskin naisten pyöräillessä kahvilan ohi. Kierretään paikalliset terassit ainakin yhteen kertaan, kuluneesta ajasta päätellen taisi mennä jotkut kaksikin kertaa ja lopuksi paistetaan makkaraa rannalla. Hienoa touhua ja hienoja hattuja. Täällä on tapahtunut tänä kesänä niin paljon erilaisia mahtavia juttuja, ettei meinaa perässä pysyä ja jatkuu vaan.

 

IMG_5246.JPG

 

IMG_5250.JPG

 

IMG_5276.JPG