IMG_5640.JPG

 

Voiko kukkakaalia syödä liikaa, toivottavasti ei sillä sitä on nyt tullut tehtyä muodossa jos toisessa. Kukkakaaligratiinin kaveriksi tetiin näitä täytettyjä porsaan ulkofileitä, jotka upposivat herroihin varsin hyvin. Täytteeseen laitoin maustamatonta tuorejuustoa, paistettua pekonia, ruohosipulia, valkosipulia ja juustoraastetta, josta osa oli kermajuustoa ja osa parmesaania. Tähän sopii myös loistavasti ne kaikki juuston loput jääkaapista. Ulkofileiden leikkaaminen on ikävä homma, mutta kun veitsi on terävä ja toisella kädellä painaa päältä päin, niin onnistuu kyllä. Varokaa sormianne. Omani oli muutaman päivän paketissa, sillä kokeilin käytännössä että sipulileikkuri on hyvässä terässä. 

 

IMG_5623.JPG

 

IMG_5632.JPG