IMG_0958.JPG

 

Onko pääsiäisen jälkiruuat jo mietittynä? Miten olisi kerrospannacotta? Tämä suloinen keväinen jälkiruoka maistuu vadelmalta ja sahramilta, jos sahrami ei kuulu suosikkeihisi, vaihda se pariin tippaan keltaista karamelliväriä ja sulata joukkoon pari lusikallista valkosuklaata. Valmista kerrosherkut ajoissa ennen tarjoilua, vaikka jo edellisenä päivänä ja koristele suklaamunilla tai tuoreilla marjoilla. Tämä on varsin helppo homma.

P.S Käykääpäs kaikki räpsööläiset ja miksei porilaisetkin hakemassa Seijan tuvalta keväinen leikkokukkakimppu, tämän kuun aikana ostetuista kimpuista menee nimittäin 10% Reposaaren päiväkodin hyväksi. Kerrassaan Hienoa. 

 

IMG_0944.JPG

 

IMG_0954.JPG

 

IMG_0946.JPG