IMG_4693.JPG

 

IMG_4609.JPG

 

Kaikki kiva päättyy aikanaan ja hyvä niin, sillä olo on kuin Mount Everestin huipulle kiivenneellä. Nämä viimeiset päivät ovat joka vuosi olleet ihan mahdottomia, sillä ihmisiä käy yhtenä virtana ja tavarakin loppuu ennen aikojaan. Pahoittelut siitä, mutta ei yksi ihminen ja yksi uuni parempaan pysty. En myöskään halua tätä konseptia laajentaa, sillä kotikutoisesti on tarkoitus jatkossakin toimia, kun on kyse kuitenkin kesäharrastuksesta. Mukavia ihmisiä ja mukavia kohtaamisia, varsinkin alkukuusta kerkiää aina jutellakin kaikessa rauhassa ja välillä pitämään jopa lakisääteisen kahvitauon.

 

Eräs blogin lukija sanoi lähteneensä Oulusta asti ihan vartavasten blogin kesäkahvilatouhua katsomaan. Ihan huippua, terveisiä Ouluun. Monelta suunnalta on väkeä käynyt ja englantiakin käytetty useaan otteeseen. Ihmiset ovat olleet varsin ihastuneita Räpsööseen. Ei muutakun lapsiperheitä tänne lisää kiitos, talojen hinnat ovat edullisia ja kyläyhteisö vireä. Vaikka tässä pari päivää pitää ottaa levon kannata nyt kun jäljet on suurinpiirtein siivottu, niin mansikoita ostin ja pakastin tänään, huomenna vielä lisää, niin on sekin homma hoidettu. Me olemme tässä kuussa nauttineet keskimmäisen tekemää carbonaraa useaan kertaan, on ollut pekonia, savukinkkua ja nyhtöpossua. Olen suuresti kiitollinen perheestäni, joka jaksaa myötäillä hulluja touhujani, kiitos heille ♥ . Kiitos kaikille kesäihmisille, jotka poikkesitte meillä, toivottavasti tavataan vielä. 

P.S Kuvien ottaminen jäi taas aivan minimiin, mutta käykääs katsomassa Sillä sipulin mietteitä Meri-Porista ja siellä juttua myös Tyrniä ja tyrskyjä pop upista.

 

IMG_4688.JPG

 

IMG_4682.JPG

 

IMG_4644.JPG

 

IMG_4690.JPG