IMG_4242.JPG

 

Hyvä ruoka parempi mieli. Yksinkertainen on parasta ja tässä se italialainen yksinkertaisuus mutta herkullisuus on juurikin parhaimmillaan. Kanafileet ensin isoksi levyksi poikittain leikaten, mausteita levylle, ruohosipulituorejuustoa, tuoreita salvian lehtiä, parmankinkkua ja rullalle. Paisto pannulla voissa ja öljyssä ja lopuksi valkoviinilisäys hyvää makua antamaan. Helppoa ja silti niin herkullista. Toki fileen sisään voi piilotella myös muita herkkuja kuten paistettuja herkkusieniä tai vaikka kantarelleja, mutta tämä yksinkertainen versio taitaa olla siltikin parasta. 

 

Meillä on nautittu tällä viikolla pojun tekemistä lättysistä, mansikkahillosta sekä kermavaahdosta. Ensimmäiset letut onnistuivat lopulta todella hienosti ja siitäkös taas kokkauskipinä roihahti. Olen ollut jo muutaman päivän töissä ja täällä on sillä välin tehty carbonaraa ja yhtenä päivänä lasagnea. Taidan laittaa koko talveksi ruokavuorot, sillä alkaa niin hienosti sujumaan nämä hommat jo nuoremmiltakin herroilta. Vielä kun se keittiö siistiytyisi ilman erillistä marmatusta, mutta se taitaa olla jo liikaa toivottu. 

 

Elilen vietimme hopeahääpäivää ja söimmekin ulkosalla, uskomatonta miten aika menee niin nopeasti. Tosin kun hyvin nuorena aloittaa, kerkiää paljon. Olisipa se vaan varsin hienoa, jos voisi olla vielä toisetkin 25 vuotta Ukon kanssa naimisissa. Koskapa tästä elämästä ei mitään tiedä, niin nautitaan päivä kerrallaan.

 

IMG_4246.JPG

 

IMG_4254.JPG

 

IMG_4262.JPG