IMG_5209.JPG

 

Ihan uskomaton määrä blogin lukijoita on käynyt kahvilla ja osa aika pitkältäkin. Tosi mukavaa nähdä ihan livenä. Aurinkoiset päivät ovat laittaaneet ihmismassat liikeelle ja varsin paljon on parin päivän aikana virrannut väkeä, täyttä tarjotinta ulos ja tyhjää sisään. Palaute on ollut sellaista, että sen kanssa voi leijua pitempäänkin. Iloiset ja tyytyväiset ihmiset ovat kyllä parasta samoin koirulit ja pienet lapsoset. 

 

Laitan tähän raparperipiirakan reseptin. Piirakkaa on pellillinen ja se sopii 60cm pellille parhaiten. Smetana tekee pohjasta maistuvan, eikä tarvitse sitä piimäpurkkia avata ja unohtaa loppuja kaappiin, jos ei sitä satu muuten käyttämään. Tähän ohjeeseen sopii muutkin marjat kuten vadelma, mustikka tai viinimarjat. Kovasti ovat kahvittelijat tästä tykänneet ja joka päiväksi onkin tehty uusi piirakka. Erityisen hyvää tämä tietysti on vanijakastikkeen kanssa.

 

IMG_5196.JPG

 

Tänään oli nimipäivä ja sen iloksi toi Ukko kukkia ja sisko lähetti varsin hyvän ohjeen meille kaikille. Eletään hetkessä, onnella on vain nykyisyys. Kiitos kaikille kahvittelijoille ja blogin lukijoille ihanasta kesätunnelmasta ja hyvästä mielestä mitä olette tuoneet mukananne.

 

IMG_5223.JPG