11.JPG

 

No ei kai nyt sentään, vaikka kieltämättä pikkujoulu tuli eilen mieleen yhdelle jos toisellekin. Miellä oli juustoilta, sellaisia on pyritty pitämään aina silloin tällöin ja kesällä kun ei niitä tule harrastettua, niin syksy- ja talviaikaan sitten useammin. Ensin saunaan ja sitten juustoja nassuun, koska tarjottimella sattui olemaan pipariakin, kynttilät paloivat ja ulkona oli pimeää, niin kyllähän siitä väkisinkin sellainen pikkujoulufiilis tuli. Napostelu silloin tällöin on niin helmeä.

 

2.JPG

 

10.JPG

 

Juustojen hinnat ovat kivunneet viime vuosina aika vauhdilla ylöspäin. Mielessä on käynyt että mahtaisikohan juustojen kypsyttely onnistua kotikonstein. Siitä voisi ottaa selvää. Jotain kotijuustoa on tullut tehtyä, mutta tuollaiset pitkään kypsytetyt voivat olla haasteellisia, mene ja tiedä. Joka tapauksessa ne ovat niin hyviä ja kuulun siihen onnelliseen porukkaan, joilla juustojen ja suklaan syönti ei näy negatiivisesti kasvoissa, päinvastoin. 

 

13.JPG

 

14.JPG

 

Jos kerran Anna Blume Berliinissä on tavoittamattomissa, tuodaan Anna Blume sitten kotiin. No ei tosiaan saatu ihan Anna Blumen tasoisia hedelmäleikkauksia aikaiseksi, eikä asetteluakaan, mutta ehkä jotain pientä fiilistä. Lisäksi puuttuivat valtaisan persoonalliset kukka-asetelmat, mutta me olimme sangen tyytyväisiä, sillä meillä asustaa neljä varsinaista juustohiirtä.

 

15.JPG