IMG_8047.JPG

 

IMG_8019.JPG

 

Kinder-piirakan ohjeita on jo jonkin aikaa kiertänyt netissä, mutta kaikki ohjeet mihin olen törmännyt ovat olleet koko pellillisen piirakoita ja kun meilläkin on 60 senttinen uuni, tulee yhdestä piirakasta hurjasti syötävää. Kinder-piirakka on toki hyvää pakastettunakin, mutta hiukan suhteita muuttamalla olen tehnyt tällaista piirakkavuokaan sopivaa versiota. Tämä on aivan todella makea herkku, eikä isoa palaa tarvitse napostella, että on makean nälkä tyydytetty. Tämä on tehty gluteenittomista jauhoista, mutta tavallisenkin version saa helposti vaihtamalla gluteenittoman vaalean jauhoseoksen vehnäjauhoihin. 

 

Tästä saa myös todella juhlavan version sulattamalla valkosuklaata ja pursottamalla ohuet raidat, joista tekaistaan marmoripinta cocktailtikulla vetämällä aina joka toinen viiva toiseen suntaan ja joka toinen toiseen. Hommassa pitää olla aikas nopea, sillä suklaa jähmettyy varsin nopeasti. Marmoripintaa voi ajan kulukseen harjoitella, sillä siihen saattaa tarvita parikin harjoituskertaa, tämä kesäinen versio nonparelleilla on huomattavasti helpompi toteuttaa.

 

IMG_7982.JPG

 

IMG_7952.JPG